Βιωματική μάθηση και παιδικό δωμάτιο

Βιωματική μάθηση και παιδικό δωμάτιο

Να μια έξυπνη ιδέα! Το παιδικό δωμάτιο μπορεί να αποκτήσει εκπαιδευτικό χαρακτήρα με τον πιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο! Χωρίς να επιβάλλεται στα παιδιά, η εκμάθηση των γραμμάτων και των αριθμών, αλλά και η καλλιέργεια της περιέργειάς τους, γίνεται μέσω των διακοσμητικών στοιχείων! Μαξιλαράκια με γράμματα, χαλιά με αριθμούς, πανό με γεωμετρικά στοιχεία, καλύμματα με χώρες και πλανήτες είναι μερικά παραδείγματα αντικειμένων που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τα συστήνουν στην εκμάθηση των πρώτων αριθμών, γραμμάτων, σχημάτων ή χρωμάτων.

Εκτός από τις εικόνες, σημαντικό ρόλο παίζουν τα χρώματα αλλά και οι υφές. Χνουδωτά χαλάκια, μαξιλαράκια με patches και εξογκώματα και κουρτίνες ή πανό με διαφορετικά υφάσματα εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τραβούν το ενδιαφέρον τους.

Εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε:

Βιωματική μάθηση και παιδικό δωμάτιο

Διαμόρφωση παιδικού δωματίου – Συλλογή H&M για το σπίτι | H&M GR (hm.com)

Βιωματική μάθηση και παιδικό δωμάτιο

Skroutz.gr: 6,9 εκατ. Προϊόντα από 12260+ Καταστήματα!

Κείμενο: EveryWomanGr
Φωτογραφίες: H&M Home, Skroutz


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: