Θετικές Σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά #3

Θετικές Σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά #3

Αν και προσπαθώ να διατηρώ τη θετική μου διάθεση συνεχώς, υπάρχουν ημέρες που αισθάνομαι ότι χρειάζεται να υπενθυμίσω στον εαυτό μου κάποια «βασικά» πράγματα που έχω ξεχάσει. Είτε γιατί συνέβη κάποιο δυσάρεστο γεγονός, είτε γιατί απλά ξύπνησα με κακή διάθεση, έχω παρατηρήσει ότι το να επαναλαμβάνω για λίγα λεπτά μέσα μου κάποιες «θετικές φράσεις», με βοηθά στο να διατηρώ έναν υγιή τρόπο σκέψης και να μην χάνω την αυτοπεποίθησή μου.

Θετικές Σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά #3

Παρακάτω θα βρεις μερικές «θετικές» φράσεις που φροντίζω να θυμάμαι και που ίσως βοηθήσουν κι εσένα όταν κάποια μέρα δεν είσαι… στις καλές σου!

Αξίζω όσα επιθυμώ…

Μπορώ και θα το κάνω!

Ξεπερνώ τους φόβους μου και ακολουθώ τα όνειρά μου…

Έχω τον έλεγχο της ζωής μου!

Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους…

Διαλέγω, δεν με διαλέγουν…

Είμαι αρκετή!

Πιστεύω στα όμορφα πράγματα που έρχονται…

Μπορώ να ξεπεράσω τις δυσκολίες!

Θα τα καταφέρω!

Μπορείς αν θέλεις να εκτυπώσεις τις φωτογραφίες και να τις κολλήσεις στον καθρέφτη σου. Έτσι κάθε πρωί θα έχεις μια μικρή υπενθύμιση ότι μπορείς να τα καταφέρεις!

Θετικές Σκέψεις που μπορούμε να κάνουμε καθημερινά #3

Εσύ τι κάνεις όταν δεν αισθάνεσαι καλά και θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου;

Βρες περισσότερες θετικές φράσεις εδώ.

Κείμενο: EveryWomanGr
Φωτογραφίες: The Hooga Shop, EveryWomanGr


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: