Θεραπευτικό Χρωμάτισμα

Θεραπευτικό Χρωμάτισμα

Όταν είμαστε στρεσαρισμένες είναι σημαντικό να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περνάμε την ώρα μας χαλαρά. Η νέα τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια είναι το Mindful Colouring ή αλλιώς το Θεραπευτικό Χρωμάτισμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της δραστηριότητας μπορούμε να χαλαρώσουμε και να επικεντρωθούμε σε όλα αυτά που μας ευχαριστούν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, το χρωμάτισμα μπορεί να γίνει πολύ θεραπευτικό και χαλαρωτικό, μιας και δεν πρόκειται για μια περίπλοκη διαδικασία, αλλά για απλό γέμισμα σχεδίων που δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες ή ταλέντο.

Αν είναι κάτι που πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει, μπορείς φυσικά να προμηθευτείς διάφορα ειδικά βιβλία γεμάτα σχέδια, έτοιμα να τα χρωματίσεις όπως εσύ αγαπάς. Εμείς βρήκαμε τα παρακάτω σχέδια στο site Oliver Bonas και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν μια καλή αρχή να τα μοιραστούμε μαζί σου για να δοκιμάσεις αν το χρωμάτισμα σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί. Αρκεί να εκτυπώσεις τα παρακάτω σε λευκές σελίδες, να πάρεις τις μπογιές σου, να βάλεις λίγη χαλαρωτική μουσική και να ξεκινήσεις το χρωμάτισμα!

Μια δημιουργική και χαλαρωτική απασχόληση – που μπορεί να γίνει παρέα με τα παιδιά – είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσεις. Τι λες;
 
Σχέδια www.oliverbonas.com.

Θεραπευτικό Χρωμάτισμα
Θεραπευτικό Χρωμάτισμα
Θεραπευτικό Χρωμάτισμα
Θεραπευτικό Χρωμάτισμα
Θεραπευτικό Χρωμάτισμα

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: EveryWomanGr, Oliver Bonas


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: