Τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020

Τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020

Η μόδα αλλάζει διαρκώς κι εμείς τρέχουμε να την προλάβουμε! Είτε έχουμε βαρεθεί το τωρινό μας κούρεμα και χρειαζόμαστε μια αλλαγή, είτε θέλουμε να είμαστε κομψές και να ακολουθούμε πιστά τις τάσεις, τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020 είναι εδώ και μας κλείνουν πονηρά το μάτι!

Σίγουρα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας κάποιες παραμέτρους. Το lifestyle και ο χώρος εργασίας μας, ο τύπος και το χρώμα των μαλλιών μας, το σχήμα του προσώπου μας κλπ. παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κουρέματός μας. Κι αν έχουμε οποιαδήποτε απορία ή ενδοιασμό, μπορούμε πάντοτε να ρωτήσουμε έναν ειδικό που θα μας καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή.

Ποια είναι λοιπόν τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020 για κοντά, μεσαία (μεσαίου μήκους) και μακριά μαλλιά;

Τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020

Κουρέματα για κοντά μαλλιά

Και την επόμενη χρονιά, τα κοντά μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Κουρέματα με μύτες και διαφορετικά μήκη που αναδεικνύουν τις γωνίες του προσώπου και ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών. Τα κουρέματα για κοντά μαλλιά μπορούν να στιλιζαριστούν με πολλούς τρόπους, ανάλογα την περίσταση και να αποκτήσουν διαφορετική εικόνα κάθε φορά. Το wet look επιστρέφει δυναμικά, ενώ η πιο hot τάση είναι τα ξυρισμένα πλαϊνά με πιο μακριά μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού.

Τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020

Κουρέματα για μεσαία (μεσαίου μήκους) μαλλιά

Τα καρέ ή μακριά καρέ είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Ανάλογα με τη διάθεσή μας, επιλέγουμε κοντό καρέ (short bob) με μύτες ή πιο μακρύ καρέ (long bob) με χαλαρές μπούκλες. Το σίγουρο είναι ότι στα μεσαία μαλλιά πρωταγωνιστεί ο όγκος και το ανέμελο look.

Τα κουρέματα που θα κατακτήσουν το 2020

Κουρέματα για μακριά μαλλιά

Και στα μακριά μαλλιά επικρατούν τα layers, οι μύτες και τα διαφορετικά μήκη. Φυσικά τα μακριά μαλλιά μας δίνουν περισσότερες επιλογές στο styling, με επικρατέστερη αυτή των χαλαρών κότσων χαμηλά στο κεφάλι. Οι ανταύγειες και το εφέ όμπρε εξακολουθούν να είναι στη μόδα και οι χαλαρές μπούκλες με όγκο και ρομαντική διάθεση θα μας κρατήσουν συντροφιά και τη φετινή χρονιά. Τα ίσια μακριά μαλλιά χωρίς όγκο και φιλάρισμα δεν είναι τόσο διαδεδομένα, αν και αποτελούν μια πιο κλασσική επιλογή.

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη

Για περισσότερα μυστικά περιποίησης των μαλλιών σου, δες εδώ


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: