Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024

Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024

Μια ακόμη εντυπωσιακή συλλογή από τα H&M Home που έρχεται να δώσει χρώμα και στιλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας! Φέτος την Άνοιξη θα συναντήσουμε πολλές πινελιές του πράσινου, του κίτρινου, του πορτοκαλί και του μπλε στις παλέτες διακόσμησης σπιτιού. Όταν δε τα παραπάνω χρώματα συνδυαστούν με το άσπρο και το μαύρο σε γραμμικά σχέδια, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024
Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024

Τα H&M Home μας παρουσιάζουν τις φετινές τους προτάσεις κι εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να εμπνευστείς από τα παρακάτω – ορισμένα αντικείμενα αρκούν για να δώσουν μια νέα διάθεση στο σπίτι μας και ίσως σε ενδιαφέρει να επενδύσεις σε κάποια από αυτά.

Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024
Συλλογή H&M Home Άνοιξη 2024

Το post δεν είναι διαφημιστικό και δεν αποτελεί συνεργασία.

Κείμενο: EveryWomanGr
Φωτογραφίες: H&M Home


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: