Πρόταση σειράς Netflix: The Stranger

Πρόταση σειράς Netflix: The Stranger

Μια ξένη εμφανίζεται στη ζωή ενός ζευγαριού και φέρνει τα πάνω κάτω. Πόσο πραγματικά γνωρίζει ο Άνταμ τι συμβαίνει μέσα στο ίδιο του το σπίτι; Μια σειρά μυστηρίου που προβλήθηκε στο Netflix το 2020 αλλά βρίσκεται στις top προτιμήσεις του κοινού μέχρι και σήμερα. Η σειρά The Stranger (Η ξένη) είναι μια σειρά που πραγματικά πρέπει να έχεις χρόνο για να τη δεις. Κι αυτό γιατί από το πρώτο επεισόδιο σε απορροφά τόσο πολύ που θέλεις να συνεχίσεις να την παρακολουθείς μέχρι να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει.

Πρόταση σειράς Netflix: The Stranger

«Μια ξένη πλησιάζει τον Άνταμ με ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με τη γυναίκα του. Πως γνωρίζει μια ξένη κοπέλα τόσα πράγματα για το σπιτικό του; Και είναι αλήθεια όσα απίστευτα του αποκάλυψε; Παράλληλα, μια αστυνομικός με τον συνεργάτη της προσπαθούν να λύσουν ένα έγκλημα. Πως συνδέονται όλα αυτά τα γεγονότα; Και τελικά ποιο ρόλο παίζει η ξένη;»

Πρόκειται για σειρά μίας σεζόν – το αγαπημένο μου είδος! Αποτελείται από 8 επεισόδια των 45 λεπτών περίπου και απευθύνεται σε ενήλικες που αγαπούν τις σειρές μυστηρίου. Η διαφορά με τούτη τη σειρά είναι οι διάλογοι. Πόσες φορές έχουμε παρακολουθήσει μια ταινία και σκεφτήκαμε «μα γιατί απλά δεν ρωτούν ο ένας τον άλλον τι συμβαίνει;» Η σειρά The Stranger είναι δομημένη με αρκετά ρεαλιστικούς διαλόγους – ίσως γι’ αυτό απορροφά τον θεατή μέσα στο μυστήριό της. Άραγε εσύ θα μαντέψεις τι ακριβώς συμβαίνει; Πως συνδέονται όλα τα μυστήρια μεταξύ τους;

Πρόταση σειράς Netflix: The Stranger

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Harlan Coben. Πρωταγωνιστούν οι Richard Armitage, Siobhan Finneran και η εκπληκτική Jennifer Saunders.

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: