Πρόταση Application: P Tracker – μια εφαρμογή μόνο για γυναίκες

Πρόταση Application: P Tracker – μια εφαρμογή μόνο για γυναίκες

Αν και ακούγεται σαν κάποιο μοντέλο αυτοκινήτου, η εφαρμογή P Tracker είναι φτιαγμένη μόνο για γυναίκες και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να παρακολουθείς την περίοδό σου! Κι όσο σκεπτική κι αν ήμουν όταν πρωτοάκουσα για τούτη την εφαρμογή, τόσο φανατική υποστηρίκτριά της έχω γίνει σήμερα!

Κατ’ αρχήν πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή. Την κατεβάζεις στο κινητό σου και… αυτό ήταν! Ούτε συνδρομές, ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα! Η εφαρμογή έχει όμορφη αισθητική, με το ροζ χρώμα φυσικά να κυριαρχεί. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των θεμάτων που προσφέρονται για να διακοσμήσεις την εφαρμογή όπως σου αρέσει.

Πρόταση Application: P Tracker – μια εφαρμογή μόνο για γυναίκες

Πάμε στα ουσιαστικά. Καταγράφοντας κάθε μήνα την ημερομηνία έναρξης της περιόδου σου, μπορείς να κρατάς ένα ημερολόγιο για να παρακολουθείς τον κύκλο σου. Στο P Tracker σου δίνεται η δυνατότητα να καταγράφεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι. Τη διάρκεια της περιόδου σου, τον τύπο, τη διάθεσή σου κατά τη διάρκεια του κύκλου και πολλά ακόμη.

Και το καλύτερο; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εισάγεις στην εφαρμογή, το P Tracker μπορεί να προβλέψει με σχετική ακρίβεια τις γόνιμες μέρες σου, πότε θα έρθει η επόμενη περίοδός σου και πολλά ακόμη.

Ένα πρακτικό εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει να παρακολουθείς σωστά τον κύκλο σου και να έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την επόμενη επίσκεψη στο γυναικολόγο σου.

Η εφαρμογή κυκλοφορεί από τη Sunflowr στα αγγλικά.

(Το post δεν είναι χορηγούμενο, απλά ενημερωτικό)

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: