Πρόκληση 30 ημερών: Μινιμαλισμός

Πρόκληση 30 ημερών: Μινιμαλισμός

Μια ακόμη πρόκληση 30 ημερών που θέλησα να δοκιμάσω ήταν αυτή του μινιμαλισμού. Αν και προσπαθώ να ακολουθώ τη φιλοσοφία του μινιμαλισμού στην καθημερινή μου ζωή, οι παρακάτω μικροί, καθημερινοί στόχοι με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι ο μινιμαλισμός δεν αναφέρεται μόνο στα υλικά «ξεκαθαρίσματα», αλλά αποτελεί μια ολοκληρωμένη στάση ζωής.

Θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις κι εσύ αυτή την πρόκληση; Αν και κάποια tasks είναι αρκετά κουραστικά (ποιος ξεκαθαρίζει τώρα την αποθήκη του;) για μένα άξιζε τον κόπο να δεσμευτώ και να τα πραγματοποιήσω όλα – αν και όχι με τη σειρά που αναγράφονται.

Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα να αποχωριστώ το κινητό μου έστω και για λίγο. Ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε! Δεν είχα καταλάβει πόσες φορές κοιτάζω τις ειδοποιήσεις μου ή χαζεύω στα social media κάθε φορά που βρίσκω λίγο χρόνο. Να κάτι που σκοπεύω να αλλάξω!

Πάμε όμως να δούμε μαζί την πρόκληση μινιμαλισμού 30 ημερών – και περιμένω τα δικά σου συμπεράσματα αν αποφασίσεις να τη δοκιμάσεις!

Πρόκληση 30 ημερών: Μινιμαλισμός
Πρόκληση 30 ημερών: Μινιμαλισμός

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: EveryWomangr

Για περισσότερα μυστικά lifestyle, δες εδώ


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: