Πρόκληση 30 ημερών: Ένα πείραμα για θετική ενέργεια

Πρόκληση 30 ημερών: Ένα πείραμα για θετική ενέργεια

Πρόσφατα διάβασα κάτι παρόμοιο στο διαδίκτυο και πραγματικά προβληματίστηκα. Μπορεί άραγε να αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα, υιοθετώντας μικρές συνήθειες; Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου ρουτίνα 30 ημερών και να προσπαθήσω να την ακολουθήσω – έχοντας ως στόχο την βελτίωση της διάθεσής μου.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν απλά! Δεν έβλεπα καμία λογική στο να χαμογελάω χωρίς λόγο ή στο να χορεύω στα καλά καθούμενα… Παρόλ’ αυτά, δεν τα παράτησα και ακολούθησα όλους τους μικρούς, καθημερινούς «στόχους» που είχα θέσει στον εαυτό μου.

Σιγά σιγά, τα πράγματα άλλαξαν! Μπορώ να πω ότι αισθανόμουν χαρά κάθε φορά που έκανα κάτι που αναγραφόταν στη λίστα μου και μάλιστα, περίμενα με ανυπομονησία να διαβάσω τι έπρεπε να κάνω την επόμενη μέρα. Δεν ήτανε δα και τίποτα δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια του μήνα, δοκίμασα πράγματα που δεν είχα δοκιμάσει στο παρελθόν, αφιέρωσα περισσότερο χρόνο στα ενδιαφέροντά μου και αισθάνθηκα υπέροχα που έκανα κάτι μόνο για μένα!

Ένα «πείραμα» που πέτυχε για μένα και ελπίζω να σου τραβήξει το ενδιαφέρον ώστε να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Εγώ σου παραθέτω τις δικές μου μικρές, καθημερινές κινήσεις για περισσότερη θετική ενέργεια, μπορείς όμως να φτιάξεις τον δικό σου πίνακα, ώστε να σου ταιριάζει περισσότερο.

Πως σου φαίνεται αυτή η ιδέα;

Πρόκληση 30 ημερών: Ένα πείραμα για θετική ενέργεια - πίνακας
Πρόκληση 30 ημερών: Ένα πείραμα για θετική ενέργεια - πίνακας

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: EveryWomanGr

Για περισσότερη θετική ενέργεια, δες εδώ


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: