Ποια είναι η «συχνότητα της Αγάπης» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας;

Ποια είναι η «συχνότητα της Αγάπης» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας;

Από τις αρχές τις δεκαετίας του ’90, η αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων θεραπείας και αυτοβελτίωσης έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Ένας ακόμη εναλλακτικός τρόπος λοιπόν που υπόσχεται χαλάρωση, καλύτερο ύπνο, ακόμη και αλλαγή του DNA είναι οι θεραπευτικές συχνότητες Solfeggio. Σε αυτές ανήκει και η γνωστή «συχνότητα της Αγάπης».

Τι είναι οι συχνότητες Solfeggio

Οι συχνότητες Solfeggio είναι συγκεκριμένοι τόνοι που χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία του σώματος και του νου. Τις συναντάμε ιστορικά σε θρησκευτικές τελετές από την αρχαία Ινδία μέχρι τον Μεσαίωνα (Γρηγοριανοί ύμνοι), ενώ στη σημερινή εποχή χρησιμοποιούνται σε εναλλακτικές θεραπείες.

Ποια είναι η «συχνότητα της Αγάπης» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας;

Ποια είναι η «συχνότητα της Αγάπης»;

Η «συχνότητα της Αγάπης» ανήκει στις συχνότητες Solfeggio και συγκεκριμένα πρόκειται για τη συχνότητα 528Hz. Σύμφωνα με έρευνες, η συγκεκριμένη συχνότητα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να μειώσει το στρες στον οργανισμό. Άλλα οφέλη της μπορεί να είναι:

  • Μείωση άγχους
  • Αύξηση επιπέδων ενέργειας
  • Αύξηση ικανότητας συγκέντρωσης
  • Βελτίωση πέψης
  • Μείωση πόνου

Οι παραπάνω ισχυρισμοί είναι που έχουν δώσει στη συγκεκριμένη συχνότητα το όνομά της. Η «συχνότητα της Αγάπης» θεωρείται η πιο δυνατή και η πιο αποτελεσματική από όλες τις συχνότητες Solfeggio και αρκούν λίγα λεπτά κάθε μέρα για να βιώσουμε τα οφέλη της.

Αλήθεια δουλεύει η «συχνότητα της Αγάπης»;

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στο Ινστιτούτο Βιοχημείας και Βιοφυσικής στην Τεχεράνη, διαπιστώθηκε ότι η συχνότητα αύξησε την ζωτικότητα των κυττάρων των πειραματόζωων κατά 20%! Ενώ μια έρευνα κλινικής στο Τόκυο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι που άκουγαν τη συγκεκριμένη συχνότητα για λίγα λεπτά κάθε μέρα παρουσίασαν μείωση του στρες.

Ποια είναι η «συχνότητα της Αγάπης» που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας;

Συμπεράσματα

Είναι πολύ εύκολο να βρούμε διάφορα ακουστικά βίντεο στο YouTube, τα οποία βασίζονται στην παραπάνω συχνότητα 528Hz. Ακούγοντας τη χαλαρωτική μουσική μπορούμε να μας προσφέρουμε στιγμές ηρεμίας και, με τον τρόπο αυτό, να μειώσουμε το στρες και την ένταση της καθημερινότητας. Αν λοιπόν βοηθά η μουσική ή συχνότητες δεν μπορούμε να το ξέρουμε με βεβαιότητα – τουλάχιστον όχι πριν δοκιμάσουμε να ακούμε τους τόνους αυτούς για αρκετό χρονικό διάστημα. Άλλωστε, το ίδιο ισχύει για κάθε εναλλακτική θεραπεία – δεν ταιριάζουν όλες σε όλους και χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να δούμε τα αποτελέσματά τους.

Προσωπικά δοκίμασα να ακούω τέτοιου είδους βίντεο πριν τον ύπνο για περίπου μια εβδομάδα. Παρατήρησα πραγματική βελτίωση στην ποιότητα του ύπνου (αποκοιμήθηκα πολύ πιο γρήγορα και ξύπνησα πιο ξεκούραστη) και γι’ αυτό αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν μπορώ να πω αν με βοήθησε η 528Hz ή η μουσική (αν και είχα ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν να κοιμηθώ με χαλαρωτική μουσική άλλου τύπου χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα) όμως σίγουρα η ποιότητα του ύπνου μου παρουσίασε βελτίωση. Κι αυτό για μένα αρκεί…

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: Pexels


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: