Παρουσίαση προϊόντος: Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Παρουσίαση προϊόντος: Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Εδώ και καιρό, οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες αποτελούν τη «μεγάλη είδηση» ​​στον κόσμο της Ομορφιάς, παρέα με άλλα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που συνήθως δοκιμάζουν ότι βγαίνει ή που πιστεύω όλα όσα διαβάζω. Παρόλα αυτά, όταν ξεκίνησα να ακούω για τις μεταξωτές μαξιλαροθήκες, για κάποιο λόγο θέλησα να αποκτήσω μια. Μόλις είδα την τιμή τους όμως δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Απλά το κράτησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μέχρι που, πριν από κάποιο καιρό, ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο μου πήρε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη ως δώρο για τα γενέθλια μου!

Το πρόσωπο αυτό ήξερε ότι ήθελα μια για καιρό, αλλά ότι ήταν ένα έξοδο που δεν ήθελα να κάνω. Από τότε τη χρησιμοποιώ συνέχεια (εκτός όταν την πλένω φυσικά). Είναι πλέον κάποιοι μήνες που κοιμάμαι με τη μεταξωτή μαξιλαροθήκη μου και θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου. Γιατί… πολλά ακούμε αλλά τι τελικά ισχύει;

Μεταξωτή μαξιλαροθήκη και μαλλιά

Είναι γεγονός ότι η χρήση της μεταξωτής μαξιλαροθήκης αποτρέπει αρκετά το φριζάρισμα των μαλλιών, μιας και το μετάξι είναι πιο ευγενικό για τα μαλλιά μας απ’ ότι το βαμβάκι. Το μετάξι είναι λιγότερο απορροφητικό από άλλα υλικά, οπότε τα μαλλιά μας δε «στεγνώνουν» κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χάρις στην ομαλή υφή του υφάσματος, τα μαλλιά γλιστρούν πάνω του χωρίς να δημιουργείται τριβή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να ξυπνήσουμε με φριζαρισμένα και πολύ μπερδεμένα μαλλιά. Δε σημαίνει βέβαια ότι ξυπνάμε και είμαστε όπως μετά το κομμωτήριο, αλλά μετά από πολύμηνη χρήση, βλέπω ότι τα μαλλιά μου είναι λιγότερο ξηρά και με λιγότερες σπασμένες τρίχες που πετάνε παντού!

Παρουσίαση προϊόντος: Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Μεταξωτή μαξιλαροθήκη και πρόσωπο

Όπως και για τα μαλλιά, το μετάξι είναι πιο ευγενικό για την επιδερμίδα του προσώπου από το βαμβάκι – γιατί όπως είπαμε είναι λιγότερο απορροφητικό, που σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα το δέρμα μας να παραμείνει ενυδατωμένο όλη τη νύχτα. Και πάλι λόγω λιγότερης τριβής μεταξύ της μαξιλαροθήκης και του δέρματος, υπάρχει λιγότερη έλξη και λιγότερες «πιέσεις» στο δέρμα. Από όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την μαξιλαροθήκη μου, πρόσεξα ότι όταν ξυπνάω το δέρμα μου είναι πιο μαλακό και ταυτόχρονα λιγότερο λιπαρό. Και πάλι βέβαια πρέπει να θυμόμαστε ότι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες δεν αποτελούν θεραπεία για όλα τα προβλήματα του δέρματός μας, αλλά σίγουρα βοηθάνε πολύ.

Συμπέρασμα

Δεν ξέρω αν αληθέυουν αυτά που λέγονται, δηλαδή ότι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες μειώνουν μέχρι και την εμφάνιση των ρυτίδων κτλ., μιας και χρησιμοποιώ τη δική μου λίγους μόνο μήνες, αλλά σίγουρα έχω προσέξει βελτίωση στην ποιότητα της επιδερμίδας και των μαλλιών μου κατά πολύ. Η απόκτηση μιας τέτοιας μαξιλαροθήκης θεωρώ ότι αποτελεί μια καλή επένδυση που για εμένα άξιζε τον κόπο. Αν δε έχουμε σύντομα τα γενέθλιά μας, ακόμα καλύτερα…!

(το link είναι ενδεικτικό)

Κείμενο: Μαργαρίτα Κ.
Φωτογραφίες: EveryWomanGr


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: