Ώρες στο σπίτι παρέα με τα παιδιά

Ώρες στο σπίτι παρέα με τα παιδία

Σήμερα θα δούμε μερικούς τρόπους ώστε να περνούν τα παιδάκια πιο δημιουργικά τις ώρες τους στο σπίτι. Υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν, μόνα τους αλλά και με τη δική μας παρέα και συμβολή. Και αν και μπορεί να προκληθεί λίγη ακαταστασία, τα παιδιά θα μπορέσουν να διοχετεύσουν την ενέργειά τους, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν ακόμη κι αν βρίσκονται μέσα στο σπίτι.

Εγώ σου προτείνω:

Ώρες στο σπίτι παρέα με τα παιδία
Ώρες στο σπίτι παρέα με τα παιδία
Ώρες στο σπίτι παρέα με τα παιδία

Βρες πολλές και υπέροχες ιδέες για χειροτεχνίες παρέα με τα παιδιά στο νέο κανάλι της φίλης μας Σταυρούλας Χρόνη στο YouTube. Καλές δημιουργίες.

Crafts by Stavy – YouTube

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: Pixabay, Unsplash


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: