Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Τα μαλλάκια μας αποτελούν το κάδρο του προσώπου μας και μπορούν να αναδείξουν μοναδικά τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας. Για το 2021, οι τάσεις στα μαλλιά δεν διαφέρουν πολύ από αυτές της χρονιάς που πέρασε, οι hairstylists όμως παρουσιάζουν μερικές ακόμη τολμηρές προτάσεις σε κοντά, μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά.

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Τάσεις στα κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά το 2021 εξακολουθούν να είναι στη μόδα και να αναδεικνύουν τον δυναμισμό κάθε γυναίκας. Με ελάχιστο styling αλλά συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο, μπορούμε πλέον να υιοθετήσουμε την τολμηρή τάση χωρίς να χάσουμε από τη θηλυκότητά μας. Trend του 2021 θα αποτελέσουν τα σύμμετρα κοντά μαλλιά (pixie) με έντονη φράντζα.

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Τάσεις στα μαλλιά μεσαίου μήκους

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους ή μέχρι τον ώμο είναι πολύ κολακευτικά για κάθε σχήμα προσώπου, δίνουν περισσότερες επιλογές στο styling και χρειάζονται λιγότερη φροντίδα από τα μακριά μαλλιά. Με ένα σίδερο ισιώματος μπορούμε να κάνουμε θαύματα μόνες μας στο σπίτι, ενώ τα φυσικά κύματα έχουν και φέτος την τιμητική τους.

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Τάσεις στα μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά χρειάζονται αρκετή φροντίδα ώστε να είναι και να δείχνουν υγιή, χωρίς ψαλίδα και ξηρές, φριζαρισμένες άκρες. Τα ίσια μαλλιά κάνουν σιγά σιγά στην άκρη, για να δώσουν χώρο στα κυματιστά μαλλιά με χαλαρές μπούκλες. Τολμηρή πρόταση τα πολύ σγουρά μαλλιά τύπου άφρο!

Όσον αφορά στο χρώμα, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών, η τάση για το 2021 είναι τα ξανθά μαλλιά με σαντρέ ή ντορέ ανταύγειες, καθώς και τα ξανθά κοραλλί. Τα έντονα χρώματα του ουράνιου τόξου εξακολουθούν να αποτελούν trend, προτιμώνται όμως ομοιόμορφα χρώματα χωρίς πολλές εναλλαγές ή ρεφλέ.

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: 1 2 3


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: