Να σου πω τη μοίρα σου…

Να σου πω τη μοίρα σου…

Είστε έτοιμες να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε; Κάπου κάπου είναι ωραία να δοκιμάζουμε κάτι ανάλαφρο και να παίζουμε λίγο. Τι λέτε; Φώναξε τις φίλες σου λοιπόν και προσπάθησε να τις… διαβάσεις! Τι εννοώ μ’ αυτό; Μα να «διαβάσεις» το χέρι τους φυσικά!!!

Σύμφωνα με τη Χειρομαντεία, οι γραμμές που βρίσκονται στις παλάμες των χεριών μας μπορούν να δείξουν πολλά για την προσωπικότητά μας. Τι μπορούμε να διακρίνουμε λοιπόν σε αυτές; Και πόσο μέσα θα πέσουμε «διαβάζοντας» τα χέρια των φίλων μας;

Να σου πω τη μοίρα σου…

Τα βασικά

Ας κάνουμε μια δοκιμή στο δικό μας χέρι πρώτα – μην πάμε κατευθείαν στα… βαθιά! Ξεκινάμε με το κυρίαρχο χέρι μας (δηλαδή οι δεξιόχειρες βασίζονται στο δεξί χέρι, ενώ οι αριστερόχειρες στο αριστερό). Το κυρίαρχο χέρι θα μας δείξει τα κύρια χαρακτηριστικά, την πορεία μας σε θέματα εργασίας, καθώς και κοινωνικές σχέσεις που μας απασχολούν. Στο άλλο χέρι μπορούμε να δούμε πιο προσωπικές πληροφορίες, όπως σχέσεις, όνειρα και συναισθήματα.

Αν δυσκολεύεσαι να διακρίνεις τις γραμμές, δοκίμασε να δημιουργήσεις με το χέρι σου μια μικρή χούφτα και να κοιτάξεις τις ευδιάκριτες πλέον γραμμές κάτω από το φως. Να θυμάσαι ότι οι λιγότερο διακριτές γραμμές αφορούν σε τομείς που χρειάζονται δουλειά ή περισσότερη προσοχή. Αντίστοιχα, οι ευδιάκριτες, βαθιές γραμμές αφορούν σε κυρίαρχους για τη ζωή σου τομείς.

Με βάση το παρακάτω σκίτσο, μπορείς να βρεις τις τρεις βασικές γραμμές στο χέρι σου. Τη γραμμή του Κεφαλιού, τη γραμμή της Καρδιάς και τη γραμμή της Ζωής.

Να σου πω τη μοίρα σου…

Η γραμμή του Κεφαλιού

Κοντή γραμμή (που τελειώνει σχεδόν στο κέντρο της παλάμης): Σκέφτεσαι και πράττεις γρήγορα και χωρίς δισταγμό.

Μακριά και ίσια γραμμή (που τελειώνει κοντά στο μικρό δαχτυλάκι): Υπεραναλύεις τις καταστάσεις και αργείς να πάρεις αποφάσεις.

Μακριά και καμπύλη γραμμή: Είσαι δημιουργική και μπορείς να φανταστείς την κατάληξη μιας κατάστασης.

Γραμμή που χωρίζεται: Είσαι ευαίσθητη ψυχή που αλλάζει εύκολα γνώμη και επηρεάζεται από τους γύρω.

Η γραμμή της Καρδιάς

Κοντή και ίσια γραμμή (τελειώνει κοντά στο μεσαίο δάχτυλο): Είσαι ελεύθερο πνεύμα και προτιμάς τις πράξεις από τα λόγια για να δείξεις την αγάπη σου.

Κοντή, καμπύλη γραμμή (τελειώνει αρκετά κάτω από το μεσαίο δάχτυλο): Είσαι ντροπαλή και προτιμάς τις μικρές ομάδες ανθρώπων.

Μακριά και ίσια γραμμή (που φτάνει μέχρι τον δείκτη): Έχεις αναλυτική σκέψη και πάντοτε σκέφτεσαι το σύντροφό σου.

Μακριά, καμπύλη γραμμή (ως τη βάση του μεσαίου δάχτυλου): Έχεις πολύ πάθος μέσα σου και δεν σε ενδιαφέρει να το κρύψεις.

Γραμμή που χωρίζεται: Τείνεις να αφήνεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα προκειμένου να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου.

Η γραμμή της Ζωής

Μακριά γραμμή (γύρω από τον αντίχειρα): Οι γύρω σου βασίζονται πάνω σου για βοήθεια στα δύσκολα.

Κοντή γραμμή (τελειώνει στα μέσα της παλάμης): Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, το ρίχνεις στη δουλειά για να ξεχνιέσαι.

Αχνή γραμμή: Χρειάζεται να χαλαρώνεις που και που και να μην έχεις τόσες απαιτήσεις από τον εαυτό σου.

Γραμμή που χωρίζεται ή σπάει: Έχεις περάσει κάποια τραυματική εμπειρία που έχει επηρεάσει τις επιλογές σου.

Λοιπόν τι έγινε; Έπεσαν μέσα οι γραμμές στο χέρι; Αφού έκανες εξάσκηση, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις να «διαβάσεις» το χέρι της φίλης σου ή του συντρόφου σου… Τώρα αρχίζει η πλάκα!

Τα παραπάνω αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο να επικοινωνήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα με έναν άγνωστο σε ένα πάρτι ή να περάσουμε όμορφα με φίλους. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πραγματικούς τρόπους για να μάθουμε το μέλλον και δεν θα πρέπει να βασιστείς σε αυτά για να πορευτείς στη ζωή σου!

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: Pixabay, TheChakraCenters


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: