Μια καινούργια χρονιά έρχεται…

Μια καινούργια χρονιά έρχεται για να μας γεμίσει όνειρα, αισιοδοξία και θετική διάθεση…

Ακόμη ένας χρόνος που αφήνουμε πίσω μας… Μια καινούργια χρονιά έρχεται για να μας γεμίσει όνειρα, αισιοδοξία και θετική διάθεση… Έτσι τουλάχιστον αισθανόμαστε σήμερα… Γιατί μόλις περάσουν οι εορταστικές μέρες και επανέλθουμε στην πραγματικότητα, εγώ τουλάχιστον ξεχνάω όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς και επιστρέφω στον παλιό, όχι και τόσο καλό, εαυτό μου!

Γιατί όμως φέτος να μην προσπαθήσω να κρατήσω τη θετική μου διάθεση για πολύ περισσότερο χρόνο; Άλλωστε τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ και η καθημερινότητα τρέχει γύρω μας ενώ προσπαθούμε να την προλάβουμε. Θετική διάθεση λοιπόν! Όσο περισσότερο μπορώ και όσο μου επιτρέπεται χωρίς να χάσω την επαφή μου με την πραγματικότητα…!

Άλλωστε η ευτυχία βρίσκεται σε μικρές καθημερινές στιγμές… Γιατί λοιπόν φέτος…

  • Να μην διαβάσουμε περισσότερα βιβλία;
  • Να μην επισκεφτούμε όσα πιο πολλά μέρη μπορούμε;
  • Να μην μαζευόμαστε με τις φίλες μας πιο συχνά αφιερώνοντάς τους το χρόνο που τους αξίζει;
  • Να μην διακοσμήσουμε το σπίτι μας ώστε να μας φτιάχνει τη διάθεση;
  • Και αντίστοιχα… Να μην οργανώσουμε το σπίτι μας ώστε να γλυτώνουμε χρόνο καθημερινά;
  • Να μην δώσουμε περισσότερη βάση στην προσωπική μας περιποίηση;
  • Να μην δοκιμάσουμε καινούργιες συνταγές;
  • Να μην περάσουμε λίγο χρόνο παραπάνω με την οικογένειά μας;

Μικρές καθημερινές στιγμές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία… Αυτό θα πει ευτυχία!

Σας εύχομαι να είστε όλες χαρούμενες και να υποδεχτείτε το νέο έτος με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες θετική διάθεση και αγάπη!

Καλή χρονιά να έχουμε φίλες μου!!!

(Σε αυτό το σημείο θα ήθελα για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω τα κορίτσια του EveryWomanGr που κάνουν καταπληκτική δουλειά γράφοντας τα κείμενά τους. Είστε όλες υπέροχες!)

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφία: Pixabay


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: