Μασκαράδες που έχουν βγει από πίνακες ζωγραφικής

Μασκαράδες που έχουν βγει από πίνακες ζωγραφικής

Πρόσφατα συνάντησα μια υπέροχη ιδέα για εντυπωσιακές μεταμφιέσεις! Μασκαράδες που μοιάζουν αν έχουν πηδήξει από διάσημους κλασσικούς πίνακες ζωγραφικής! Μια διαφορετική πρόταση που δεν κοστίζει τίποτα – αρκεί να αφιερώσουμε όμως αρκετό χρόνο για να δημιουργήσουμε το αποκριάτικο μακιγιάζ μας.

Μασκαράδες που έχουν βγει από πίνακες ζωγραφικής

Το μακιγιάζ είναι ο πρωταγωνιστής αυτών των εμφανίσεων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα που έχουμε ήδη στο σπίτι ή να αγοράσουμε μπογιές body painting ή μπογιές παιδικού μακιγιάζ (πιο οικονομικές). Τα μακιγιάζ συνδυάζονται με απλά ρούχα που έχουμε στη ντουλάπα μας (κρατάμε τα ρούχα ως έχουν ή αξιοποιούμε παλιά ρούχα και τα χρωματίζουμε για ένα πιο ολοκληρωμένο look).

Μασκαράδες που έχουν βγει από πίνακες ζωγραφικής

Πικάσο, Βαν Γκογκ, Λίχτενστάιν είναι μόνο μερικοί ζωγράφοι που μπορούν να μας εμπνεύσουν… Οι πιο «ψαγμένοι» μασκαράδες φέτος θα είμαστε σίγουρα εμείς!

Κείμενο: EveryWomanGr
Φωτογραφίες: EveryWomanGr @ Pinterest


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: