Μανικιούρ: Γεωμετρικά Σχέδια που εντυπωσιάζουν

Μανικιούρ: Γεωμετρικά Σχέδια που εντυπωσιάζουν

Τα γεωμετρικά σχέδια στο μανικιούρ αποτελούν μια τάση που τους τελευταίους μήνες έχει κατακτήσει το Pinterest. Εντυπωσιακά και πρωτότυπα μέσα στην απλότητά τους, τα γεωμετρικά σχέδια στα νύχια δίνουν ένα σοφιστικέ στιλ και πλαισιώνουν μοναδικά κάθε εμφάνιση.

Ανάλογα με τις ικανότητές σου στο μανικιούρ (εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να τραβήξω μια ευθεία γραμμή!) μπορείς να επιλέξεις ένα πολύπλοκο ή ένα πολύ απλό σχέδιο στα χρώματα που αγαπάς. Ειδικά την περίοδο των γιορτών, τα εντυπωσιακά σχέδια στο μανικιούρ έχουν την τιμητική τους!

Μανικιούρ: Γεωμετρικά Σχέδια που εντυπωσιάζουν
Μανικιούρ: Γεωμετρικά Σχέδια που εντυπωσιάζουν

Τα δικά μου αγαπημένα σχέδια είναι αυτά που συνδυάζουν γεωμετρικό φόντο με περίτεχνα πρόσωπα σχεδιασμένα σε κάθε νύχι. Ξέρω ότι δεν θα καταφέρω να αναπαράγω το συγκεκριμένο σχέδιο μόνη μου ΠΟΤΕ, μου αρέσει όμως και θα ήθελα να το δοκιμάσω σε κάποιο nail salon.

Επίσης σου προτείνω:

Πώς να λιμάρετε πέντε βασικά σχήματα νυχιών

Μανικιούρ στο σπίτι: Φτιάξε τα δικά σου σχέδια εύκολα και γρήγορα

Προτάσεις για γιορτινό (και όχι μόνο) μανικιούρ

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: Pixabay, Pinterest


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: