Μανικιούρ με καρδούλες

Μανικιούρ με καρδούλες

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εκφράσουμε την αγάπη μας είναι να δημιουργήσουμε μανικιούρ με καρδούλες! Η ιδέα είναι απλή! Αρκεί να σχεδιάσουμε μερικές καρδούλες στα χρώματα που αγαπάμε (συνήθως επιλέγουμε κόκκινο της φωτιάς, ροζ ή φούξια για τούτη τη γιορτή, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαύρο βερνίκι για μια διαφορετική πρόταση) πάνω σε μια απλή βάση.

Μανικιούρ με καρδούλες

Μπορούμε να κάνουμε πρώτα ένα βασικό μανικιούρ και να βάψουμε τα νύχια μας ένα απαλό nude ή ροζ ή ακόμη και γαλλικό. Μετά δημιουργούμε σχέδια με ένα λεπτό πινέλο ή με το εργαλείο μανικιούρ με τη μπίλια στην άκρη – μπορούμε να σχεδιάσουμε τελίτσες, γραμμούλες ή και τίποτα! Τέλος, σχεδιάζουμε τις καρδούλες. Σαν γαλλικό, στις άκρες ή στο μέσω κάθε νυχιού – ή αν έχουμε κέφι δημιουργούμε επαναλλαμβανόμενα σχέδια. Στο τέλος, αφού στεγνώσουν οι καρδούλες, εφαρμόζουμε διάφανο top coat για λάμψη και διάρκεια.

Μανικιούρ με καρδούλες
  • Μπορούμε να προσθέσουμε μικρά διακοσμητικά διαμαντάκια για επιπλέον λάμψη.
  • Δεν ξεχνάμε να αφήνουμε κάθε επίπεδο να στεγνώσει καλά πριν προχωρήσουμε στο επόμενο.
  • Μπορούμε να διακοσμήσουμε ένα ή κάθε νύχι.
  • Επιλέγουμε έντονα χρώματα και σχεδιάζουμε με υπομονή για ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Χρόνια πολλά αγαπούλες!!!

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: EveryWomanGr – Pinterest


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: