Linda Rodin: Μια γυναίκα με πολλαπλές προσωπικότητες

Linda Rodin

Η Linda Rodin είναι μια γυναίκα που ανακάλυψα τυχαία μέσω κάποιων φωτογραφιών στο internet και αμέσως τράβηξε την προσοχή μου. Δεν θα ήθελα να σταθώ στα επαγγελματικά επιτεύγματά της (έχει ακολουθήσει διαφορετικές πορείες στον χώρο της μόδας, από μοντέλο μέχρι στυλίστρια στο Harper’s Bazaar στην Αμερική και προσωπική βοηθός της Madonna) αλλά στο απαράμιλλο στυλ και την μοναδική αισθητική της. Είναι μια γυναίκα που δεν τρομάζει από το πέρασμα του χρόνου (πλησιάζει τα 70), αντίθετα, το απολαμβάνει!

Η έντονη προσωπικότητά της εκφράζεται με ιδιαίτερο τρόπο στα πάντα γύρω της: αυτά που κατά καιρούς λέει σε συνεντεύξεις, στο στυλ που διαθέτει, στο σκυλάκι που κουβαλάει πάντοτε μαζί της, ακόμη και στο μικρό διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. Είναι μια γυναίκα έμπνευση από πολλές απόψεις και, προσωπικά, θα ήθελα πολύ να έχω την όρεξή της για ζωή και την ενέργειά της να ασχολείται με τόσα διαφορετικά πράγματα. Τελευταία, κυκλοφόρησε μια σειρά καλλυντικών και μακιγιάζ που ονομάζεται Rodin Olio Lusso (www.rodinoliolusso.com) όπου μπορείς να βρεις προϊόντα ομορφιάς αντίστοιχα της μοναδικότητας της Linda.

Την συμπαθώ πολύ γιατί εκτός από την εμφάνιση και το στυλ της, εκφράζεται με θετικό τρόπο και εμπνέει όσους την συναναστρέφονται.

Παρακάτω θα βρεις μερικές δηλώσεις της  Linda Rodin που ελπίζω να εμπνεύσουν κι εσένα:

ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ

Τα μαλλιά μου ξεκίνησαν να γκριζάρουν όταν πλησίασα τα 35. Βασικά, ξεκίνησαν νωρίς, αλλά ήμουν τυχερή γιατί γκρίζαρα ομοιόμορφα. Στα 58 μου συνειδητοποίησα ότι χρειάζομαι γυαλιά. Όπως κατάλαβες, το τόσο χαρακτηριστικό στυλ μου μάλλον με βρήκε παρά το βρήκα εγώ!

Linda Rodin

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό που λέω πάντα είναι ότι το καλύτερο μυστικό ομορφιάς είναι ο ύπνος! Φροντίζω να κοιμάμαι πολλές ώρες και να προσέχω τον εαυτό μου. Δεν είμαι άνθρωπος της άθλησης, οπότε φροντίζω να τρώω σωστά και να κοιμάμαι αρκετά. Αυτό είναι το κλειδί – για μένα τουλάχιστόν!

ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

Τρώω το ίδιο φαγητό σχεδόν κάθε μέρα – οργανικό λάχανο με αβοκάντο και βραστά αυγά! Κάποιες φορές τρώω βιολογικά ψάρια, κυρίως σολομό. Δεν χρειάζεται βέβαια τα πάντα να είναι οργανικά ή βιολογικά – δεν είμαι μανιακή με αυτό. Κάνω όμως το καλύτερο που μπορώ. Προτιμώ το καλό ελαιόλαδο, λιγοστό αλάτι και καμιά φορά τρώω ψωμί και τυρί. Αυτό που δεν παραλείπω ποτέ με το φαγητό μου είναι δυο ποτήρια καλό λευκό κρασί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ

Κάποια στιγμή θα γεράσεις! Πρέπει να το αποδεχτείς και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να μείνεις νέα για πάντα!

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη

Για περισσότερες προτάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σε εμπνεύσουν, δες εδώ


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: