Λίγα λόγια για εμάς

Γειά σου! Είμαι η Βέρα, δημιουργός και διαχειρίστρια του EveryWoman.gr και σε προσκαλώ να γίνεις κι εσύ κομμάτι της παρέας μας…

Λίγα λόγια για το EveryWoman.gr

Το EveryWoman.gr είναι ένα lifestyle blog/magazine που ασχολείται με όλα τα θέματα που αφορούν στη γυναίκα του σήμερα. Είμαστε μια ομάδα γυναικών με τις ίδιες ανησυχίες, τα ίδια άγχη και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλες τις υπόλοιπες, γι’ αυτό και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και ιδέες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη. Με θέματα όπως Ομορφιά, Ψυχολογία, Διακόσμηση και Νοικοκυριό, καταπιανόμαστε με όλα όσα απασχολούν το γυναικείο φύλο και προσπαθούμε να δώσουμε μια πιο θετική οπτική στα προβλήματά μας (όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι).

Μέσω των προσωπικών μας εμπειριών, πιστεύουμε ότι ίσως βοηθήσουμε κι εσένα και σε εμπνεύσουμε να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Αλλά και μόνο με την ιδέα ότι δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει κάποιες καθημερινές προκλήσεις, ευχόμαστε να σταθούμε δίπλα σου και να σου δώσουμε κουράγιο. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήσαμε το EveryWoman.gr. Να μεταδώσουμε θετική διάθεση και να μοιραστούμε μαζί σου, αλλά και εσύ μαζί μας, όσα μας αφορούν σαν γυναίκες.

Στην προσπάθειά μας για θετική διάθεση, θα ήταν χαρά μας να λαμβάνουμε τα σχόλιά σου για όλα τα θέματα που πιστεύεις ότι σε αφορούν, πάντα όμορφα γραμμένα και με σκοπό να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν την παρέα μας.

Όλα όσα δημοσιεύονται στο EveryWoman.gr αποτελούν πρωτότυπο υλικό που εκφράζει τις προσωπικές μας απόψεις και εμπειρίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν στόχο να προσβάλλουν ή να προβληματίσουν αρνητικά. Όταν δημοσιεύουμε κάποιο χορηγούμενο post, να ξέρεις ότι πρόκειται για πράγματα που μας αρέσουν και εφαρμόζουμε εμείς οι ίδιες.

Σ’ ευχαριστούμε πολύ που είσαι μαζί μας, χαιρόμαστε που σε έχουμε στην παρέα μας και ελπίζουμε να σε γνωρίσουμε και να μας γνωρίσεις καλύτερα. Μην ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στα Social Media του EveryWoman.gr για περισσότερα θέματα με επίκεντρο τη γυναίκα.

E-mail επικοινωνίας: info@everywoman.gr

Φιλικά,
Βέρα Ξηρουχάκη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: