Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα

Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα

Η καινούργια συλλογή της γνωστής αλυσίδας ρούχων H&M με άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Πρόκειται για μια συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας που ήρθε για να φέρει την καινοτομία στα καταστήματα fast fashion και να μας χαρίσει εμφανίσεις υψηλής ραπτικής σε οικονομικό (σχετικά) budget.

Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα

Και αυτό που την κάνει πρωτοποριακή είναι η φιλοσοφία της: Τα κομμάτια έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την κυκλικότητα! Είναι δηλαδή φτιαγμένα με σκοπό να αγαπηθούν, να φορεθούν, να μεταποιηθούν, να ανακυκλωθούν και να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέων προσωπικών κομματιών!

Φανταστείτε εντυπωσιακό όγκο, ελκυστικά πουά και κομψά χρώματα. Χορεύετε μπροστά από τον καθρέφτη, νιώθετε ελεύθερη και ενθουσιασμένη για όσα θα φέρει η νύχτα. Αυτή είναι η διάθεση που εκφράζει αυτή η συλλογή: η αδιαμφισβήτητη χαρά του καλού ντυσίματος.

H&M
Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα
Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα

Λειτουργούν δε με πολλούς τρόπους: τα σακάκια μπορούν να φορεθούν και ως φορέματα, τα παντελόνια να φαρδύνουν ανάλογα με τη διάθεσή μας, τα φορέματα να χωριστούν σε δύο κομμάτια κ.ο.κ. Κάθε ρούχο είναι φτιαγμένο από πρωτοπόρα υλικά και μας υπενθυμίζει πώς μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για τους πόρους που χρησιμοποιούμε, μετατρέποντας τα υφάσματα που αλλιώς θα απορρίπτονταν, σε νέο ύφασμα. Όλη η συλλογή δίνει έμφαση στη χρήση ενός μόνο υλικού, για τη διευκόλυνση της ανακύκλωσης, ενώ οι έξυπνες ραφές επιτρέπουν την εύκολη αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των ρούχων στο τέλος της ζωής τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συλλογή εδώ.

Η νέα συλλογή ρούχων που αλλάζει τα δεδομένα

Κυκλοφορεί και αντρική σειρά.

Να μια διαφορετική πρόταση που δύσκολα θα υιοθετήσουμε μεν, είναι όμως αρκετή να μας βάλει σε σκέψεις… Μπορούμε άραγε να βρούμε περισσότερους τρόπους να χρησιμοποιούμε τα ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας;

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: H&M


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: