Φθινοπωρινά κεράκια

Φθινοπωρινά κεράκια

Αυτή την εποχή ξεκινάμε (ή κάποιοι έχουμε ήδη ξεκινήσει) να διακοσμούμε το σπίτι μας με όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Λίγο πριν αποχαιρετίσουμε λοιπόν οριστικά το Φθινόπωρο για φέτος, μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας, μοναδικά φθινοπωρινά κεράκια και να γιορτάσουμε τις τελευταίες μέρες αυτής της μαγικής εποχής.

Φθινοπωρινά κεράκια

Υλικά

  • Μακριά κεράκια λευκού χρώματος
  • Ανεξίτηλα μαρκαδοράκια

Μέθοδος

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό! Σχεδιάζουμε με τα ανεξίτηλα μαρκαδοράκια κολοκύθες, ξερά φύλλα, κουκουνάρια και όποιο άλλο φθινοπωρινό σχέδιο αγαπάμε πάνω στα κεράκια. Δες τα δικά μου φθινοπωρινά κεράκια παρακάτω!

Φθινοπωρινά κεράκια
Φθινοπωρινά κεράκια

Tips

Προσέχουμε τις αποστάσεις μεταξύ των σχεδίων.

Δεν ακουμπάμε με τα δάχτυλά μας τα σχέδια για μερικά λεπτά, μέχρι να στεγνώσει το χρώμα.

Σχεδιάζουμε μικρά, επαναλαμβανόμενα σχέδια σε όλο το μήκος των κεριών ή επικεντρωνόμαστε στο κάτω μέρος.

Αν δεν είμαστε σε φθινοπωρινή διάθεση πλέον, μπορούμε φυσικά να επιλέξουμε χριστουγεννιάτικα σχέδια και να γεμίσουμε το σπίτι μικροσκοπικά γκι, καπέλα αγιοβασιλιάτικα ή δωράκια!

Φθινοπωρινά κεράκια
Φθινοπωρινά κεράκια

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: EveryWomanGr


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: