Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη,

Αν και είμαι λίγο (!) μεγαλύτερη από τα παιδάκια που σου γράφουν συνήθως, αισθάνθηκα την ανάγκη να σου γράψω αυτό το γραμματάκι μιας και σήμερα ξεκινάει η καινούργια χρονιά.

Καταρχάς, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη χρονιά που μας πέρασε. Αν και δύσκολη, όπως κάθε άλλη ενήλικη χρονιά, είχε τόσες χαρές κρυμμένες σε καθημερινές στιγμές που δεν θα μπορούσα να μην τη χαρακτηρίσω υπέροχη. Άλλωστε, κάθε χρονιά που περνάμε μαζί με την οικογένειά μας, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα είναι ανεκτίμητη!

Όσον αφορά στη χρονιά που τώρα ξεκινάει, θα ήθελα σε παρακαλώ να με έχεις το νου σου. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να είμαι υγιής, να είναι καλά οι αγαπημένοι μου, αλλά και όλος ο κόσμος αν γίνεται. Και επίσης, αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε και λίγη τύχη προς το μέρος μου! Νομίζω ότι τη χρειάζομαι…

Κατά τ’ άλλα, με πολλή προσπάθεια, επιμονή και σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τα δώρα που θα μου στείλεις και να περάσω υπέροχα και τούτη τη χρονιά.

Μέχρι το 2021 λοιπόν…

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!

(Κι ένα μικρό γραμματάκι προς όλες εσάς που μας αγαπήσατε και γίνατε κομμάτι της παρέας μας: Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε και για τη θετική ενέργεια που γεμίζετε καθημερινά τη σελίδα μας! Να είστε καλά!)

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφία: EveryWomanGr

Για περισσότερα θέματα lifestyle, δες εδώ


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: