Χριστούγεννα ήρθαν πάλι…

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι…

Παρέα με το χαρούμενο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, έτσι κι εγώ γιορτάζω τα φετινά Χριστούγεννα με θετική διάθεση, κόντρα σε όσα συμβαίνουν γύρω μας! Τραγουδάω, χορεύω και γεμάτη ενθουσιασμό ανυπομονώ να ανοίξω τα δώρα μου, να φάω (σιγά την έκπληξη χαχα!) το γιορτινό γεύμα και να παίξω παιχνίδια με την οικογένειά μου.

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και αποφασίζω να αφήσω όλες τις σκέψεις που με αγχώνουν και με ανησυχούν πίσω μου και να διασκεδάσω λες και δεν υπάρχει η παραμικρή έγνοια. Γιατί το δικαιούμαι! Όπως όλες μας!

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και το μόνο που σκέφτομαι είναι να περιποιηθώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα, να χαλαρώσω και να διασκεδάσω. Θέλω να ανοίξω τα δώρα μου, να τα κοιτάξω, να τα ξανακοιτάξω, να τα ξαναξανακοιτάξω, να τα ευχαριστηθώ γιατί είναι γεμάτα αγάπη, να μαγειρέψω ένα υπέροχο γεύμα για την οικογένειά μου, να φάω, να ξαναφάω, να ξαναξαναφάω μέχρι να σκάσω χωρίς να μετράω θερμίδες, να χαλαρώσω βλέποντας μια χριστουγεννιάτικη ταινία με χαζή υπόθεση, να ξανακοιτάξω τα δώρα μου, να ξαναφάω κ.ο.κ.

Μια ημέρα γεμάτη αγάπη προς τους άλλους αλλά και τον εαυτό μου! Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και τα γιορτάζω όπως ποτέ άλλοτε!

Χρόνια Πολλά φίλες μου, σας εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να τα γιορτάσετε κι εσείς σαν παιδιά, να γεμίσει το σπίτι σας αγάπη και γέλια και να ευχαριστηθείτε τις οικογενειακές στιγμές σας.

Καλά Χριστούγεννα!!!

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφία: Pixabay


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: