Αξεσουάρ μακιγιάζ από την Shein που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν

Αξεσουάρ μακιγιάζ από την Shein που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν

Αν αγαπάς το μακιγιάζ και θέλεις να είσαι σούπερ οργανωμένη, τότε τα παρακάτω εξαρτήματα από την ιστοσελίδα Shein θα σε βοηθήσουν να έχεις τον πιο οργανωμένο πάγκο Ομορφιάς!

Πλάκα καθαρισμού πινέλων

Τα πινέλα και οι βούρτσες του μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται συχνά. Η ελαφριά τριβή με την ειδική, ανάγλυφη πλάκα καθαρισμού πινέλων βοηθά στον γρήγορο και βαθύ καθαρισμό χωρίς κόπο. Χρησιμοποιούμε χλιαρό νεράκι και ένα φυσικό καθαριστικό και ξεπλένουμε καλά τα πινέλα και την πλάκα μετά τη χρήση της.

Stand beauty blenders

Τα beauty blenders (σφουγγαράκια μακιγιάζ) απορροφούν αρκετό προϊόν από τη βάση μακιγιάζ (foundation) και συχνά λερώνουν τον πάγκο που τα ακουμπάμε. Με το ειδικό stand, τα beauty blenders μας «κάθονται» με περηφάνεια και περιμένουν πότε θα τα ξαναχρειαστούμε!

Παλέτα μίξης

Μια μικρή παλέτα μπορεί να μας βοηθήσει να ανακατέψουμε τη βάση μας με υδατική κρέμα, με primer ή να αποκτήσουμε την ιδανική απόχρωση μιξάροντας δύο αποχρώσεις foundation σε μια καθαρή επιφάνεια.

Θήκη μεταφοράς beauty blender

Το beauty blender μας τοποθετείται στη θήκη του και μεταφέρεται εύκολα, χωρίς να λερώνει το νεσεσέρ μας. Η θήκη χρησιμοποιείται και μετά το πλύσιμο του beauty blender – ώστε αυτό να στεγνώνει φυσικά.

Θήκη μεταφοράς πινέλων

Τα πινέλα που χρησιμοποιούμε για το μακιγιάζ μας μπορεί να μεταφέρουν προϊόν στο νεσεσέρ μας. Μια θήκη μεταφοράς τα κρατάει προστατευμένα και καθαρά σε κάθε μας ταξίδι ή ακόμη και στο συρτάρι μας!

Το post αποτελεί πρόταση και δεν είναι χορηγούμενο. Οι παραγγελίες από την ιστοσελίδα Shein Ευρώπης δεν υπόκεινται σε φόρους τελωνείου και παραδίδονται μέσα σε περίπου ένα μήνα.

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Collage: EveryWomanGr


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στο info@everywoman.gr.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: