3 τρόποι να αποθηκεύεις τις τσάντες σου

3 τρόποι να αποθηκεύεις τις τσάντες σου

Αχ αυτές οι τσάντες! Όσο κι αν τις λατρεύουμε, σχεδόν καμία μας δεν καταφέρνει να τις αποθηκεύσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση, άρα και η χρήση τους. Προσωπικά έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους αποθήκευσης, απλά για να καταλήξω να χρησιμοποιώ 2 – 3 τσάντες (συνήθως αυτές που βρίσκονται μπροστά μπροστά στο ντουλάπι μου). Και όσο για τα μικρότερα τσαντάκια; Ε, αυτά συνήθιζα να τα τοποθετώ μέσα σε μια μεγαλύτερη τσάντα και ξέχναγα ότι υπήρχαν! Αλλά που να βρεθεί χώρος ώστε να αποθηκεύουμε τις τσάντες μας με πιο πρακτικό τρόπο;

Εγώ σου προτείνω 3 τρόπους αποθήκευσης των αγαπημένων σου αξεσουάρ που, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτεις, μπορεί να σε βοηθήσουν να οργανώσεις τις τσάντες σου και να τις απολαύσεις περισσότερο!

Κρεμάστρα τοίχου

Μια απλή κρεμάστρα για πανωφόρια μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί πίσω από μια πόρτα και να φιλοξενήσει όλες τις τσάντες με χερούλι ή λουρί. Αν υπάρχει η δυνατότητα εκμετάλλευσης του κάθετου χώρου, δυο κρεμάστρες τοποθετημένες η μια πάνω από την άλλη (σε απόσταση μισού μέτρου) είναι ιδανικές για τη φύλαξη πολλών τσαντών.

Αρχειοθήκη

Ας δούμε μια αρχειοθήκη με άλλο μάτι! Όλα τα μικρά τσαντάκια και οι φάκελοι μπορούν να αποθηκευτούν τακτοποιημένα σε μια αρχειοθήκη. Έτσι, θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα μικρά τσαντάκια και clutches που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας και να τα χρησιμοποιούμε πιο συχνά. Η αρχειοθήκη μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα ράφι στη ντουλάπα μας (ακόμη κι αν πρόκειται για ψηλό ράφι που δεν είναι εύκολα προσβάσιμο).

3 τρόποι να αποθηκεύεις τις τσάντες σου

Υφασμάτινη θήκη

Οι υφασμάτινες θήκες ή ράφια που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να προσθέσουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο σε μια άδεια ντουλάπα για κρεμαστά ρούχα. Αρκεί να την κρεμάσουμε από τη ράγα και τσακ! Έτσι εύκολα αποκτήσαμε άλλα 4 – 5 ράφια που είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις τσαντούλες μας.

Κείμενο: Βέρα Ξηρουχάκη
Φωτογραφίες: Pixabay, 1


Στο EveryWoman.gr χαιρόμαστε όταν θέλεις να αναδημοσιεύσεις κάποιο post μας. Θα σε παρακαλούσαμε όμως να αναφέρεις πάντοτε την πηγή βάζοντας ένα link, ώστε να γνωρίσουν κι άλλοι το blog/magazine μας. Ευχαριστούμε πολύ.

Όλα τα posts του EveryWoman.gr αφορούν στις προσωπικές μας απόψεις και είναι γραμμένα σύμφωνα με το δικό μας γούστο. Στόχο έχουν να σε εμπνεύσουν για κάτι καινούργιο. Θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις και δικές σου προτάσεις και ιδέες στα σχόλια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ: